Om Paulina

Personen bakom företaget

Min story...

Redan som treåring kunde jag höras i lokalradio när jag glatt och stolt sjöng ”det lilla ljus jag har” inför en kyrkoförsamling. På den vägen är det... 

 Så länge som jag kommer ihåg har mitt liv levts på olika scener. Från grundskolans avslutningar till att ha sjungit inför 58’000 på Ullevi arena så har jag älskat att få beröra andra med sång och dans.  

 Jag utbildade mig efter gymnasiet till musikalartist på Performing Arts School och halvåret efter jag tagit examen flyttade jag till Köpenhamn för att utveckla min sång ytterligare på Complete Vocal Academy. Jag föll pladask för metoden Complete Vocal Technique och pedagogerna på skolan som på bara minuter ibland kunde lösa problem jag kämpat med i flera år. 
Det blev en målbild att få utbilda mig till CVT-pedagog, men då jag ej hade ålder och erfarenhet inne för att få söka fick jag avvakta några år och fick istället fokusera på sångcoachjobb i Norge kombinerat med showartistjobb hemma i Göteborg på helgerna. Det blev många timmar i buss! 

 När jag väl fyllt 25 och fyllt på med erfarenhet följde tre underbara år på Complete Vocal Institute med studier för att bli auktoriserad CVT-lärare.  2012 tog jag examen med ett gäng fantastiska kollegor och har arbetat med metoden och coachande sedan dess.
Jag älskar hur CVT dels är fantastisk på att eliminera gamla trötta myter om sång, men också den tydliga strukturen som skapats av danskan Catherine Sadolin. (Läs mer här!) Helt plötsligt blir det tydligt vilken väg man ska ta för att nå sina mål! 

 Sedan utbildningen har jag haft glädjen att möta hundratals sångare i min sångstudio eller på workshops runtom i landet och förmånen att coacha artister som medverkat vid svenska Melodifestivalen och danska Melodi Grand Prix, coachat artister för resebolagen Thomas Cook och Sunwing och inspirerat unga sångare vid Sweden Rock-kollo.  

 Jag är helt övertygad om att jag har världens bästa jobb och gör mitt yttersta för att alltid vara på topp för mina sångare. Det har lett till att jag också i bagaget vidareutbildat mig till personlig coach, pluggat event marketing och kanske viktigast, läst kurser som grundläggande musikjuridik, marknadsföring, marknadsplanering & personligt varumärke och nya affärsmodeller (på utbildningen Music Business Developer) för att kunna hjälpa dig som vill bryta dig in i branschen.  

 Jag hoppas du som läser fått en liten bild av vem jag är och om mina erfarenheter har något att erbjuda dig. 

Har du frågor? Hör gärna av dig! 

 Varma hälsningar,

Tack! Vi hör av oss!
Åh nej! Något gick snett! Maila oss på info@voiceworks.se istället. Tack!
NYHETSBREV

swhoosh, in i inkorgen!

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.